Jobba hos Palliance

Vi söker självständiga kollegor till vårt företag

Palliance gruppen med sina företag i Sverige och Norge upplever tillväxt i våra kategorier. Vi tillhandehåller och leverar produkter och utbildar offentliga och privata kunder inom säkra hygienlösningar, diagnostik och hjälpmedel. Våra kunder er sjukhus, vårdhem, vårdcentraler och apotekkedjor. Vi söker medarbetare på del- och heltid till vårt kontor i Göteborg.

 

Följande jobb/roller kräver självständiga medarbetare 

Arbetsplats och våra behov

Ni kommer alla vara viktiga medarbetare i ett team spritt över flera länder (Norge, Sverige, Österrike, Kina, Cypern m.fl.) och ingår också som del av uppbyggandet av vårt nya huvudkontor i Göteborg (för nuvarande på Vasa Kyrkogata 1). Dom flesta i Palliance jobbar numera hemifrån, medan du kan jobba från kontoret eller hemifrån med egen dator och internetanslutning. Bolagets system och lösningar är molnbaserade.

Ni kommer att rapportera till VD tills vidare och ha professionell kontakt med våra trevliga kunder och leverantörer på svenska, norska och engelska eller tyska/franska om ni talar det. Våra kunder finns inom apotekskedjorna och hälsovården i båda länder och våra leverantörer finns i Europa, Kina och USA.

Vem passar att jobba hos Palliance?

Du är säker på dig själv och känner till uppgifterna för den position du ansöker. Du förstår och gillar dynamiska och mindre bolag (och allt det som detta innebär). Vidare söker vi dig som är van vid att jobba självständigt, med många olika uppgifter, men också i team digitalt och fysiskt och gillar att driva saker framåt tills du har dina svar. “Ingen uppgift är för liten och ingen är för stor” hos oss.

Du har självklart erfarenhet från liknande arbete i kommersiella företag från tidigare och gillar att jobba med kvalitet i allt du gör. Vi tror du är noggrann, men samtidigt snabb i ditt arbete. Vi tror att du har varit med om en del redan och är van vid att hantera kunder och leverantörer med olika bakgrund. Vi tror också du är van vid moderna datasystem och att jobba i molnet.

Att kunna uttrycka sig på ett trevligt och professionellt sätt med våra kunder och leverantörer, både muntligt och skriftligt är en förutsättning.

Hur går jag fram för att få veta mer?

Vi har befintliga behov av verksamma medarbetare redan nu och ser fram emot att träffa / höra från dig. Kanske är du den vi söker? Vill du veta mer om oss, kolla först våra hemsidor. Har du fler frågor? Skicka helt enkelt din ansökan med CV till e-posten du hittar under dom olika jobben ovan.

Mvh från oss i Palliance / Oktober / 2020