Om Oss

Palliance tillhandahåller produkter som förbättrar våra kunders vardag. Vi levererar diagnostiska tester, säkra hygienlösningar och medicinska egenvårdsprodukter till apotekskedjor, sjukhus och kliniker.

Kvalitet

Kvalitet

Kvalitet är en del i allt vi gör. Från e-posten vi skriver, via inköp av produkter och till vårt samarbete med tillverkare och kunder. Alla våra leverantörer är certifierade enligt internationella standarder. Vi följer upp detta med leverantörsbesök och utvärderingar. Vi tror att det är detta som ger våra kunder säkerhet och mervärde.

Innovation

Innovation kan vara banbrytande eller små förbättringar som gör en skillnad. Vi tror att systematiska och kontinuerliga förbättringar är nyckeln till båda. Detta gäller alla delar av våra produkter och processer. Vi gör detta genom att ställa frågor, besöka partners, mässor, göra marknadsundersökningar och inte minst prata med kunderna.

Service

”Ingen uppgift är för liten eller ingen uppgift för stor” är ett värde för alla hos Palliance och våra leverantörer. Det är också ett värderingsförslag till våra kunder. Vi försöker alltid hitta lösningar som gör våra kunder nöjda.

Våra Kunder och Marknader

Apotekskedjor

Vi har arbetat med apotekskedjor i över 10 år. Vi har tillhandahållit innovativa produkter som EVM och egna varumärken.

Sjukhus och vården

Sedan 2017 levererar vi diagnostiska tester och säkra hygienlösningar till professionella hälsovårdsorganisationer.