Vi söker svensktalande medarbetare som gillar att tala i telefon. Det här är remote position, du arbetar hemifrån med din egen dator och internetanslutning. Det här jobbet är om att kunna uttrycka sig muntligen på ett trevligt och professionellt sätt med våra kunder eller potentiella kunder inom hälsovård, sjukhus, laboratorier och apotekskedjor i Sverige och Norge.

Vi behöver hjälp 1-2 dagar i veckan minst 10 timmar, kan utökas beroende på ditt resultat och hur team work fungerar mellan oss. Har att göra med att kontakta privata företag men även statliga och halvstatliga för att promota våra online events eller boka individuella möten.

Du har sannolikt erfarenhet från liknande arbete från tidigare och gillar att dela information om nya innovationer som hjälper patienter och vårdens anställda i deras arbete.

Du får tillgång till en enkel telefon-app där kontaktlistan finns tillgänglig med telefonnummer, allt du behöver göra är att skriva kort sammanfattning om varje samtal.

Du coachas av entusiastiska medarbetare som alla jobbar hemifrån, det som är ett måste är en bra mikrofon och tillförlitlig internetanslutning.

Mer frågor? Kontakta oss eller skicka din ansökan med CV till kundservice@palliance.se