Kvalitet

Kvalitet är en del av allt vi gör. Från e-postmeddelanden som vi skriver, till hur vi anskaffar produkter, arbetar med leverantörer och tillverkare och hur vi samarbetar med kunder

Våra företagsvärderingar

Kvalitet

Kvalitet är en del av allt vi gör. Från e-postmeddelanden som vi skriver, till hur vi anskaffar produkter, arbetar med tillverkare och hur vi samarbetar med kunder. Våra leverantörer är alla certifierade enligt internationella standarder. Vi följer upp detta vid våra besök och utvärderingar på plats. Vi anser att det är detta som gör så att våra kunder känner säkerhet och värde.

Innovation

Innovation kan vara av stor betydelse och det kan vara små förbättringar som gör skillnad. Vi tror att systematiska och kontinuerliga förbättringar är nyckeln till båda. Vi gör detta genom att ställa frågor, besöka partners, mässor, utföra forskning och prata med kunder. Detta gäller alla delar av våra produkter och processer.

Service

”Ingen uppgift är för liten eller för stor” är ett värde för alla anställda hos Palliance. Det är också ett värdeförslag för våra kunder. Vi försöker alltid hitta lösningar som gör våra kunder nöjda.

Våra kvalitetsstandarder

Palliances eget kvalitets-och miljöledningssystem har vi haft sen 2016 och är uppbyggda enligt de internationella standarderna.

 • Company Policy since 2014
 • Target Certification in 2022
 • Company Policy since 2018
 • Target Certification in 2022
 • Medical Device Standard;
 • Target Certification in 2024
 • Palliances certifieringar

  Våra leverantörer är alla certifierade enligt internationella standarder. Kontakta oss för specifika certifieringar

  Kvalitetskontroll Process

  Vi följer upp ständigt med våra egna leverantörer och tillverkare med besök och utvärderingar. Vi tror att det är detta som ger våra kunder säkerhet och värde. Stegen vi fäster vikt vid när vi hanterar vår kvalitetskontroll anges nedan.

  Steg 1

  Tillverkningsbedömning

  Steg 2

  Dokumentationsbedömning

  Steg 3

  Frågor och verifiering

  Steg 4

  Besök på plats

  Steg 5

  Leverantörsbedömningsrapport

  Steg 6

  Åtgärder/ uppföljningar

  Nyheter

  Kontakta Oss

  För frågor gällande kvalitet eller produkter, kontakta oss:

  produkt@palliance.se