Datum

apr 28 2021
Expired!

Tid

1:00 pm - 2:00 pm
Kategori

SANISWISS: Automate aHP – bärbar och automatisk desinfektion av ambulanser och alla typer av sjukhusrum

Välkommen till webinar om SANISWISS: Automate aHP – bärbar och automatisk desinfektion av ambulanser och alla typer av sjukhusrum.

Webinaret är specifikt för dig som arbetar med eller är intresserad av förebyggande infektionsskydd inom hälso- och sjukvården med hjälp av automatiserad desinfektion. Tekniken är för närvarande utplacerad på 19 olika akutsjukvårdställen i både Norge och Sverige med god användarupplevelse.

Agenda för webinaret:

+ INTRODUKTION
+ UTMANINGAR INOM INFEKTIONSKONTROLL / DESINFEKTION
+ TEKNIK OCH KORT DEMONSTRATION
+ ERFARENHETER FRÅN NY METOD
+ FRÅGOR OCH SVAR
+ SAMMANFATTNING

Reproducerbar LOG 6-minskning och säker för anställda och miljö

Vårdrelaterade infektioner (VRI) är en utmaning inom hälso- och sjukvården. Manuell desinficering av svårt nådda ytor och ” “ofta berörda ytor” i ambulanser och olika sjukhusrum är ett besvärligt och krävande jobb med tidsgränser för städpersonalen. Saniswiss Automate aHP är en bärbar enhet som effektivt utför desinfektion utan närvaro av personal.

Dokumenterad och testad enligt kommande europeiska standarder, med egna in situ-studier och lokala referenser, sätter den en ny standard för desinfektion av mikroorganismer i rum och på ytor. Lösningarna har godkänts av norska läkemedelsverket.

Tack vare synergin mellan vår “boostade” väteperoxidlösning och fördelningen av en submikron aerosol i rummet dödas bakterierna och reduceras genom en oxidativ process. Det minskar risken för korskontaminering för personal och patienter, utan att skapa bakteriell resistens.

  • Utvecklad för förebyggande infektionskontroll på sjukhus och i ambulanser/luftambulanser.
  • Säker att använda för anställda och för miljön.
  • Godkänd, dokumenterad och med egna in situ-referenser.
  • Testad och mycket effektiv mot bakterier, virus, svampar/jäst och sporer.
  • Förebyggande desinfektion på mellan 40-55 minuter (mellan patientbyten).

Eventet arrangeras av Palliance AB. Registrera dig genom att klicka på knappen nedan. Det finns begränsat antal platser och webinaret registreras (enligt GDPR) för senare åtkomst för deltagare. Webinaret genomförs på svenska.

Frågor angående webinaret?

Kontakta oss via e-post, klicka här eller på telefon +46 8 28 75 00.

Evenemanget är avslutat.